web counter

Inlegwerk voor basgitaar

Wat verstaan jullie onder inlegwerk voor basgitaar?

Onder inlegwerk voor basgitaar verstaan we het inleggen van parelmoer, abalone, of hout in je basgitaar. In principe is elke vorm mogelijk. Denk aan block-inlays, dots, initialen, namen, of andere vormen.

Waar moet ik rekening mee houden bij inlegwerk voor basgitaar?

Inlegwerk kan de kers op de taart zijn voor je basgitaar. Waar je rekening mee moet houden is de balans tussen versiering en ontwerp. Inlegwerk kan ook storen en je basgitaar kitscherig maken wanneer men hierin overdrijft. De kleuren voor het inlegwerk voor basgitaar zijn afhankelijk van wat voor kleur de lak of houtkleur je basgitaar is. Er moet als het ware een passend contrast zijn tussen de het inlegwerk en de basgitaar.

Wat kost inlegwerk voor basgitaar?

Inlegwerk voor basgitaar kan heel eenvoudig tot zeer complex. Eenvoudig inlegwerk zoals dots en block-inlays zijn veel minder arbeidsintensief dan custom inlegwerk zoals initialen, namen, of andere vormen. Hoe meer ornamenten of versieringen er nodig zijn hoe meer tijd het kost. Kleine versieringen vragen veel precisie werk.

Meer informatie of een afspraak maken?

Als je vragen hebt, neem gerust contact op. Wij geloven in het feit dat de wensen van de  muzikant voorop staan: hier luisteren we ook graag naar!Dit levert in de uitvoer van inlegwerk voor basgitaar een tevreden klant op!

Neem vrijblijvend contact op