web counter

Over Basreparatie.nl

Erwin Botteram

Basreparatie.nl bestaat uit

Een collectief van instrumentbouwers die samenwerken en elkaar stimuleren en inspireren. Naast hun beroep als bouwer/reparateurs zijn de instrumentbouwers ook zeer actief als bassist op het podium. De kennis die in de praktijk opgedaan wordt, is van groot belang voor het onderhouden, repareren en modificeren van(contra)bassen van klanten. Immers gaat het om degene die met plezier en tevredenheid zijn bas kan bespelen en er muziek mee kan maken.

Erwin Botteram

Ik ben Erwin Botteram en heb in 2021 het stokje overgenomen van Jörgen. Mijn passie voor muziek en gitaren startte rond mijn 15de, wat uiteindelijk resulteerde in een opleiding tot docent muziek aan het conservatorium. Na mijn studie ben ik in de leer gegaan bij (contra)basbouwer/reparateur Jan Knooren. Dit werk maakte mij zo enthousiast dat het inmiddels is uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf. Hiernaast sta ik nog geregeld op het podium als bassist bij verschillende bands, waaronder Abba Fever – The Ultimate ABBA Tribute.

Jörgen Fleskens

is initiator van BasReparatie.nl en heeft naast zijn conservatoriumopleiding als bassist ook een meubelmakersopleiding gevolgd. Zijn eindscriptie ging over het bouwen van basgitaren. De laatste jaren heeft hij met veel plezier basgitaren gemaakt en gerepareerd. In 2021 is Jörgen gestopt met de reparaties maar nog steeds betrokken als adviseur. 

 

 

 

Vragen?

 

Heb je vragen over een bepaalde reparatie van basgitaar of contrabas? Ook voor onderhoud van je basgitaar of contrabas zijn we bereikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.